Έξω από τα γραφεία της εταιρείας «Φρεσκότ» στη Θεσσαλονίκη συγκεντρώθηκαν το πρωί εργαζόμενοι, οι οποίοι εδώ και δύο εβδομάδες βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, διεκδικώντας δεδουλευμένα που δεν έχουν πληρωθεί και αντιδρώντας στην απόφαση της διοίκησης να τους θέσει σε διαθεσιμότητα. 

(Δηλώσεις Μιχάλη Καπουράνη, εκπροσώπου των εργαζομένων)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους εργαζόμενους μίλησε η διευθύνουσα σύμβουλος των πτηνοτροφικών εμπορικών επιχειρήσεων «Φρεσκότ», Ελένη Κουτσού, η οποία χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα τους και αναγνωρίζει τις οφειλές. Ωστόσο, τους ζήτησε να βάλουν «πλάτη» για να μπορέσουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα, μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, προκειμένου να ορθοποδήσει η εταιρεία και να μπορέσουν να πάρουν τα χρήματά τους.

Όπως είπε, η επιχείρηση αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο να αποπληρώσει τις οφειλές και ζήτησε τη συμπαράσταση των εργαζομένων, ενώ ανέλυσε την οικονομική κατάσταση της εταιρείας.


(Δηλώσεις της διευθύνουσας συμβούλου της «Φρεσκότ», Ελένης Κουτσού)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εργαζόμενοι, που κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, δουλεύουν εδώ και δεκαετίες στην επιχείρηση, βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο και ζητούν την αποπληρωμή τους.

Πηγή: thesstoday
Eπιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης