Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, 27 Ιουνίου, στις 19:00 μπροστά από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Μετά την παρανόηση που έγινε με εκδήλωση στο Facebook που καλούσε τους πολίτες στο εν λόγω συλλαλητήριο και ανέφερε ως διοργανωτές τους «ΜΑΣΤΕΡ ΤΖΕΝΤΑΙ, ΜΑΣΤΕΡ ΝΙΝΤΖΑ, ΚΑΙ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ», οι διοργανωτές προχώρησαν στην δημιουργία νέου event στο Facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διοργανωτές αναφέρουν ότι η «Μακεδονία είναι μόνο ελληνική» και διαδηλώνουμε «ενάντια στο ξεπούλημα και τη βία», ενώ όπως επισημαίνεται δεν θα υπάρχουν τοποθετήσεις πολιτευτών.

«Ενάντια στο ξεπούλημα και στη βία διαδηλώνουμε την αντίθεσή μας. Ήρθε η ώρα να ακουστεί ο Ελληνικός λαός. Σεβόμαστε την δημοκρατία, η οποία επιβάλλει να μην υπάρχει κομματικό χρώμα σε ένα εθνικό θέμα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για αυτό το λόγο δεν θα υπάρξουν τοποθετήσεις πολιτευτών ή επίδοξων πολιτευτών, ούτε χαιρετισμοί κομμάτων. Καλούνται όλοι οι Έλληνες, οι φιλέλληνες ,και όποιος άνθρωπος αγαπάει την αλήθεια και το δίκαιο να συμμετάσχουν στην ειρηνική διαμαρτυρία ενάντια στο ξεπούλημα, στους επίβουλους του γένους μας, και στους παραχαράκτες της ιστορίας μας.
Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης , Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, ώρα 19:00» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο Facebook.

Πηγή: thestival.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης