«Αποδείχθηκε ότι στα κρίσιμα θέματα, όπως αυτό της ονομασίας της γειτονικής χώρας ο δήμαρχος πετάει… χαρταετό -και μάλιστα με καθυστέρηση δύο ημερών», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ″Εντάξει″ και του επικεφαλής Σταύρου Καλαφάτη.

Με αφορμή την ένταση που δημιουργήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης για τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής σχετικά με το όνομα της ΠΓΔΜ, η δημοτική παράταξη ″Εντάξει″ σημειώνει για τη διοίκηση του δήμου: ″Η αδυναμία τους μετατράπηκε σε πανικό. Δε σεβάστηκαν το βήμα της Δημοκρατίας, που αποτελεί το βήμα το δημοτικού συμβουλίου. Κάλυψαν τον υπουργό που ταύτισε τη Μακεδονία με τα Σκόπια, υιοθετώντας ανιστόρητες και αντεθνικές θέσεις, ξεχνώντας ακόμη και τις περίφημες σύνθετες″.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

″Οι ύβρεις και οι προσβολές χαρακτηρίζουν, όχι τους αποδέκτες, αλλά τους εμπνευστές και εκφραστές τους. Ως εκ τούτου, επιστρέφουμε ως επιεικώς απαράδεκτα όσα ακούσθηκαν από την παράταξη της διοίκησης, ακόμη και κατά του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δημηρίου Κούβελα″, τονίζεται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης