Ο ποταμός Κηρέας κοντά στο Μαντούδι υπερχείλισε με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό οδηγών. Σύμφωνα με πληροφορίες κινητοποιήθηκαν άμεσα τόσο η Πυροσβεστική αλλά και η δημοτική αρχή και γρήγορα περίπου 50 άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στο σημείο μεταφέρθηκαν σε Ξενώνα.
Η κυκλοφορία μεταξύ Μαντουδίου και Προκοπίου έχει κοπεί, ενώ έχει πλημμυρίσει ακόμη και το τοπικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Σπίτια στο Μαντούδι πλημμύρησαν και οι άνθρωποι ανέβηκαν στις ταράτσες τους για να σωθούν.

Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχεται κλήσεις για αντλήσεις υδάτων αλλά και για κοπή δέντρων και στη Βοιωτία αλλά και στη Φθιώτιδα.

Στο Συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής βρίσκονται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (Π.Υ, αστυνομία, περφέρεια) σύμφωνα και με τις νέες οδηγίες αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων μετά τις φωτιές στο Μάτι.

Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού ηλικιωμένου ζευγαριού Αμερικανών που κόλλησαν με το ΙΧ στις λάσπες στο όρος Χλωμό και επικοινώνησε στο 112 για βοήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Βρίσκονται στην ζώνη εκγύμνασης σκύλων και ο Θηροφύλακας της περιοχής έχει επίσης κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό τους καθώς οι αρχές έχουν το στίγμα του κινητού τους.
Πηγή: tvstar.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης