Θρίλερ με τον θάνατο της 20χρονης Αυστραλής Σίνεντ Μακναμάρα η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη εβδομάδα, ενώ προηγουμένως βρισκόταν πάνω σε πολυτελές γιότ στην Κεφαλονιά.
Η έρευνα της αστυνομίας μέχρι στιγμής «δείχνει» αυτοκτονία. Υπενθυμίζεται πως η 20χρονη είχε βρεθεί κρεμασμένη με σχοινί στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Mayan Queen IV. Ιδιοκτήτης της είναι ο μεγιστάνας Αλμπέρτο Μπελέρες, ο οποίος ασχολείται με τις εξορύξεις.

Στο επίκεντρο της έρευνας αυτή τη στιγμή βρίσκονται γεγονότα που ενδεχομένως να επηρέασαν την ψυχολογία της κοπέλας.

Μιλώντας στο news.com.au άτομο από το στενό περιβάλλον του πλοιάρχου είπε πως ο καπετάνιος εντόπισε τη Μακναμάρα γύρω στις 1:45 μετά τα μεσάνυχτα την Παρασκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ρώτησε πώς είναι κι όταν αυτή δεν απάντησε την πλησίασε και κατάλαβε ότι βρισκόταν σε κώμα. Το μοντέλο κατέληξε ωστόσο κατά την αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξει η ολοκλήρωση της νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία αναμένεται τις επόμενες ώρες.
Μετά την ολοκλήρωση του έργου της Σήμανσης η πολυτελής θαλαμηγός απέπλευσε τελικά από το Αργοστόλι με όλα τα μέλη του πληρώματος, σύμφωνα με πληροφορίες.
Εκτός θαλαμηγού βρισκόταν ο ιδιοκτήτης

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης της θαλαμηγού δεν βρισκόταν πάνω σε αυτή, την ώρα του περιστατικού. Ειδικότερα ο Μπελέρες φέρεται να είχε αποβιβαστεί από τη θαλαμηγό την περασμένη Τρίτη.
Ο ιδιοκτήτης του γιότ είναι ο πρόεδρος της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείας εξορύξεων στο Μεξικό, με εκτιμώμενη περιουσία 9,6 δισ. δολαρίων.
Τέλος, αίσθηση προκαλεί μια ανάρτηση της άτυχης κοπέλας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της. «Το μυαλό μου είναι στο κατάστημα σήμερα. Γυρίστε με πίσω σε αυτή τη στιγμή, όπου η μόνη μου ανησυχία ήταν να μη σπάσω το κρανίο μου» έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας.
H επίμαχη ανάρτηση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης