Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από τον χαμό του 27χρονου Κωνσταντίνου Κατσιλογιάννη, γιου γνωστού επιχειρηματία της περιοχής.

Ο νεαρός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στον δρόμο Λαμίας – Μακρακώμης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας, μαζί με έναν φίλο του διασκέδαζαν σε μαγαζί της Λαμίας και ξεκίνησαν να πάνε σε κάποιους φίλους τους στη Μακρακώμη.

Λίγο πριν το Παλιούρι, σε σημείο με συνεχείς στροφές, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 27χρονος βγήκε αριστερά εκτός δρόμου και αφού διέσχισε μια απόσταση 150 περίπου μέτρων μέσα από βάτα, πέρασε πάνω από τον αγροτικό δρόμο, έκοψε την κορυφή από έναν πλάτανο και προσγειώθηκε μέσα σε ένα χαντάκι στο πλατανόδασος του Σπερχειού.

Δυστυχώς ο οδηγός σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ τραυματίστηκε και ο 26χρονος φίλος του που ήταν συνοδηγός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα ο 26χρονος βγήκε στο δρόμο και προσπάθησε να σταματήσει κάποια διερχόμενα αυτοκίνητα, αλλά δεν σταμάτησε κανείς.

Στη συνέχεια κατέληξε σε ένα πρατήριο του χωριού χωρίς όμως να θυμάται τι ακριβώς είχε γίνει, αφού από το χτύπημα στο κεφάλι είχε υποστεί διάσειση.

Αρκετές ώρες αργότερα, άγνωστο πως, έφτασε στο σπίτι του, όπου δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί είχε τα σημάδια από το χτύπημα στο πρόσωπο, ενώ έλεγε στους δικούς του ότι «κοιμήθηκε στο Καστρί», χωρίς ωστόσο να θυμάται τίποτα άλλο.

Αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί και τον πήγαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει διάσειση.

Εν τω μεταξύ, οι φίλοι τους από την Μακρακώμη τους έψαχναν. Τελικά, μετά τις 9:00 το πρωί εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 27χρονου νεαρού μέσα στο πλατανόδασος. Το άτυχο παλικάρι βρέθηκε νεκρό δίπλα από το αυτοκίνητο. 

Τις ακριβείς συνθήκες που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Μακρακώμης.

Με πληροφορίες από το lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης