Αύξηση 50% στη χρήση των Seatrac κατά το 2017, σε σχέση με το 2016, καταγράφεται στα στατιστικά στοιχεία που απέστειλε στο Δήμο Καλαμάτας η «ΤΟΒΕΑ Μηχανολογικές Εφαρμογές Ε.Π.Ε. Εταιρεία Τεχνοβλαστός του Πανεπιστημίου Πατρών».

Συγκεκριμένα, το 2016 το Seatrac στην ακρογιαλιά της Ανάστασης λειτούργησε επί 93 ημέρες και χρησιμοποιήθηκε 1.134 φορές. Φέτος, τα Seatrac στην παραλία της Ανάστασης και στο τέρμα Ναυαρίνου λειτούργησαν το πρώτο επί 122 ημέρες και το δεύτερο επί 121. Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 1.706 φορές (αύξηση 50% αθροιστικά), το πρώτο 1.169 φορές και το δεύτερο 537. Οι χρήσεις ανά ημέρα ήταν πέρυσι 12,2 και φέτος 14 (συνολικά).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, δεν ήταν λίγοι όσοι επισκέφθηκαν την Καλαμάτα, επειδή θα είχαν τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουν δωρεάν.

Υπενθυμίζεται ότι το 2015 ο Δήμος Καλαμάτας, με δαπάνες από δημοτικούς πόρους, εγκατέστησε το πρώτο Seatrac στην παραλία του Ιερού Ναού Ανάστασης, ενώ φέτος, με δαπάνες του Δήμου και των χορηγών Διάπλαση ΑΕ Κέντρο Αποκατάστασης και ξενοδοχείο Filoxenia (Πανελένη ΞΤΑΕ) ομίλου Grecotel, αγοράσθηκε άλλο ένα Seatrac, το οποίο τοποθετήθηκε στο τέρμα της παραλιακής οδού Ναυαρίνου.

ΠΗΓΗ: tharrosnews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης