Τα χρηματοδοτούμενα από την Περιφέρεια Αττικής έργα στον Δήμο Ιλίου, τα οποία έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη, επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Νίκο Ζενέτο.

Ειδικότερα, επισκέφτηκαν τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, το Πολυδύναμο Βιοκλιματικό Κέντρο (γηροκομείο), το κτήριο στο πάρκο Φοινίκων, που θα ανακατασκευαστεί για να στεγάσει τον 5ο Βρεφονηπιακό Σταθμό, και τον χώρο όπου πρόκειται να κατασκευαστεί ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός «NΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΑΚΟΣ», επί της οδού Ελλησπόντου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των έργων και την πορεία των εργασιών, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση της Περιφέρειας Αττικής για υλοποίηση οποιασδήποτε ώριμης μελέτης, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Από τη μεριά του, ο κ. Ζενέτος ευχαρίστησε «θερμά την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και το περιφερειακό συμβούλιο» για τις εγκρίσεις των έργων, τα οποία, όπως σημείωσε, «θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, θα θωρακίσουν την πόλη και θα προστατευτούν οι περιουσίες των συμπολιτών μας από τις καταστροφικές συνέπειες των πλημμυρικών φαινομένων των τελευταίων ετών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης