Αυτόγραφο έστειλε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ σε Οιχαλιώτη (Τρίκαλα) εστιάτορα ως αποζημίωση που δεν μπόρεσε να τον δει από κοντά.

Ήταν 29 του Απριλίου και η κ. Μέρκελ έκανε ένα ταξίδι στην πόλη του λιμανιού Bremerhaven.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλη η πόλη στο πόδι και μαζί και ο δικός μας Αλέξης Βαΐου ιδιοκτήτης του εστιατορίου Olympische Feuer (Ολυμπιακή φλόγα).

Ο Αλέξης ετοίμασε για την μεγάλη υποδοχή ένα μεγάλο πανό 20 τ.μ 8 χ 2,50 έστρωσε κόκκινο χάλι και ετοίμασε και «μπουγιουρντί» (φέτα ψητή) το αγαπημένο φαγητό της κ. Μέρκελ. Άλλα δεν τα κατάφερε λόγω εκλογών.

Το πανό έγραφε: «Καλωσόρισες Άνγκελα Μέρκελ στο εστιατόριο Ολυμπιακή Φλόγα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημοσίευμα εφημερίδας

Και έτσι πήρε ο Αλέξης αυτόγραφο από τη κ.Μέρκελ ένα μήνα αργότερα ως αποζημίωση και βρήκε την ευκαιρία να δηλώσει και στα διάφορα ΜΜΕ της Γερμανίας πως: «Η Άνγκελα Μέρκελ είναι μια καλή πολιτικός που κάνει καλά την δουλειά της στην Ευρώπη αλλά πολλοί συμπατριώτες μου Έλληνες την κατηγορούν αδικαιολόγητα. Οι Έλληνες είναι μόνοι τους λάθος για την οικονομική κρίση και χωρίς την βοήθεια της Γερμανίας τώρα δεν θα στεκόταν στα πόδια».

Και έτσι ο Αλέξης ήθελε να ζητήσει συγνώμη από την Άνγκελα Μέρκελ μιας και πιστεύει ότι οι Έλληνες είναι λάθος.

Το αυτόγραφο ήδη πήρε την θέση του σε μια πλευρά του εστιατορίου και γράφει : Herzlichen Dank + alles Gute. Angela Merkel. (Σας ευχαριστώ ό,τι καλύτερο, Άνγκελα Μέρκελ).

Πηγή: dimos-oixalias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης