Περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι πέρασαν και πάνω από 50 τόνοι τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν χθες στη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των «Αγάπη ρε+» και της Τεχνόπολης δήμου Αθηναίων για την υποστήριξη του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του δήμου.

Μέσα σε λίγες ώρες άνθρωποι όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση και συνέβαλλαν ουσιαστικά στην κάλυψη βασικών ελλείψεων του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ). Κατά τις 9 και κάτι, οι καλλιτέχνες που αποτελούν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης «Αγάπη ρε+» ανέβηκαν στη σκηνή και μέσα σε κλίμα συγκίνησης ταξίδεψαν το κοινό με τις μελωδίες τους και μετέδωσαν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αγάπης για τους συνανθρώπους μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα «Αγάπη ρε+» αποτελείται από τους: Σπύρο Γραμμένο, Φοίβο Δεληβοριά, Στάθη Δρογώση, Γεράσιμο Ευαγγελάτο, Γιώργο Καραδήμο, Θέμη Καραμουρατίδη, Κωστή Μαραβέγια, Νατάσσα Μποφίλιου, Μανώλη Φάμελλο, Μαριέττα Φαφούτη, RadioSol.

Το ΚΥΑΔΑ στηρίζει καθημερινά 20.000 ανθρώπους στην Αθήνα με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και συσσίτια. Στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, στο παλιό Φρουραρχείο, κάθε εβδομάδα προστίθενται 150 νέοι δικαιούχοι. Σήμερα έχει εγγεγραμμένες περισσότερες από 8.000 οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξιολόγηση των ειδών έχει ήδη ξεκινήσει και σε λίγες ημέρες θα διανεμηθούν αντίστοιχα.

Πηγή:naftemporiki.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης