Συναγερμός έχει σημάνει στο νησί της Σκιάθου, καθώς εδώ και 24 ώρες αγνοείται 56χρονος Ισπανός τουρίστας.

Για τον εντοπισμό του έχουν κινητοποιηθεί η ΕΛ.ΑΣ., η ΕΜΑΚ και το Λιμενικό Σώμα, ωστόσο παραμένουν άκαρπες οι προσπάθειες των αρχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 56χρονος τουρίστας εθεάθη για τελευταία φοράς στην Αγ. Παρασκευή Σκιάθου το μεσημέρι της Τετάρτης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η σύζυγός του δήλωσε την εξαφάνισή του στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και έκτοτε στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση, στην οποία συμμετέχουν η ΕΛ.ΑΣ., η Π.Υ. με άνδρες της ΕΜΑΚ και το Λιμενικό Σώμα, με τη βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων, που κατέφθασαν από τον Βόλο στο νησί το πρωί της Πέμπτης, ακόμα και ελικοπτέρων (ένα ιδιωτικό και ένα της πολιτικής προστασίας) που συνδράμουν στην επιχείρηση, χτενίζοντας ολόκληρη την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o 56χρονος Ισπανός άνδρας με την σύζυγό του, κάτοικοι Βελγίου, κατέφθασαν στο νησί για διακοπές και φιλοξενούνταν σε οικία Ελλήνων φίλων τους, μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου ο 56χρονος έφυγε από το σπίτι γύρω στις 14.00 και έκτοτε αγνοείται.

Σημειώνεται πως ο 56χρονος είναι καρδιοπαθής, ενώ όπως αποκάλυψε την Πέμπτη η σύζυγός του αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά, με πληροφορίες από το e-volos.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης