Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς άγνωστοι έστησαν καρτέρι θανάτου τα ξημερώματα της Πέμπτης σε επιχειρηματία στον Άλιμο, ανοίγοντας πυρ με καλάσνικοφ κατά οχήματος στο οποίο ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επιχειρηματίας Μιχάλης Γιατράκης, αθλητής του body building και ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων, έπεσε νεκρός, ενώ οι δράστες διέφυγαν μ’ ένα μαύρο κλεμμένο τζιπ που έφερε πλαστές πινακίδες. Το συμβάν εκτυλίχθηκε στις 00.55 στην οδό Κεφαλληνίας 14. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών. Το σημείο της επίθεσης αποκλείστηκε και δεν επιτρεπόταν η πρόσβαση στους περαστικούς. Στον χώρο εντοπίστηκαν 14 κάλυκες από σφαίρες.

Πρώτες εικόνες από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περιπολικό της αστυνομίας έχει αποκλείσει τον δρόμο


Στο μικροσκόπιο πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στο Ελληνικό

Οι Αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους και σε μια πυρκαγιά αυτοκινήτου που εκδηλώθηκε στο Ελληνικό λίγη ώρα αργότερα.

​Εντός του καμένου αυτοκινήτου βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ και γεμιστήρες

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός του οχήματος εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός (καλάσνικοφ, γεμιστήρες) και θεωρείται πιθανό τόσο το όπλο όσο και το αυτοκίνητο να χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον Άλιμο. Τα ευρήματα έχουν σταλεί για βαλλιστική εξέταση στο Εγκληματολογικό της ΕΛ.ΑΣ. 

Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (πέντε πυροσβέστες, δύο οχήματα), το οποίο ανέλαβε το έργο της κατάσβεσης και ενημέρωσε την αστυνομία για τα αντικείμενα που βρέθηκαν εντός του καμένου αυτοκινήτου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης