Όχι ένα ούτε δύο αλλά 10 χλμ. καλούνται σήμερα να διανύσουν όσοι θα συμμετάσχουν στον αγώνα αντοχής που διεξάγεται στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Συμμετοχή στο «10άρι του Λαγκαδά», έχουν δηλώσει περί τους 1.000 δρομείς κάθε ηλικίας, ενώ παράλληλα διοργανώνονται άλλες δύο διαδρομές ενός και πέντε χιλιομέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι η πρώτη φορά που ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά, σε συνεργασία με τον δήμο, διοργανώνουν αυτή την αθλητική γιορτή, με αφορμή τη διπλή επέτειο απελευθέρωσης της πόλης του Λαγκαδά, στις 27 Οκτωβρίου 1912 από τον τουρκικό ζυγό και στις 27 Οκτωβρίου 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

«Είναι μια καινούρια προσπάθεια αυτή που κάνουμε. Την έχουμε συνδέσει με την ιστορική μας επέτειο και είναι ένας αγώνας για τον οποίο προσδοκούμε τη συμμετοχή των δημοτών και των παιδιών μας, να τρέξουν σε αυτές τις τρεις διαδρομές. Θα περάσουν όλοι καλά και υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής μέχρι την τελευταία στιγμή, σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Καραγιάννης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης