Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στον Νομό Ηρακλείου και σε όλη την Κρήτη για τον εντοπισμό των απαγωγέων του γνωστού επιχειρηματία του νησιού.

Ήδη στην Κρήτη βρίσκονται ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλης Καραμαλάκης, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρης Αναγνωστάκης, αλλά και κλιμάκιο ειδικών διαπραγματευτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από ΜΜΕ, φαίνεται πως έχει γίνει μία πρώτη επαφή των απαγωγέων με την οικογένεια, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί εάν οι δράστες έχουν ζητήσει λύτρα.

Η οικογένεια και η αστυνομία αναμένουν ένα σημάδι ζωής από τον επιχειρηματία, ώστε να διασφαλίσουν πως ο απαχθείς είναι καλά στην υγεία του.

Στην υπόθεση φαίνεται πως εμπλέκονται τρία οχήματα, ενώ με την -όπως όλα δείχνουν- απαγωγή συνδέεται και ο περίεργος διπλός εμπρησμός, ενός αγροτικού 4Χ4 Mazda και ενός πολυτελούς BMW αυτοκινήτου, σε ερημικό δρόμο της περιοχής των Βουτών, λίγο έξω από το ΠΑΓΝΗ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλιμάκιο των ΤΑΕ από χθες το βράδυ «χτενίζει» το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα στοιχεία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και πρωτίστως για τη σωτηρία του επιχειρηματία.

Με πληροφορίες από το cretapost.gr

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλο το χρονικό της υπόθεσης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης