Έτοιμοι να χτυπήσουν την Alpha Bank Λευκάδας και την Εθνική τράπεζα της Βόνιτσας ήταν δυο Έλληνες και δυο αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες μετά από επιχειρήσεις των ανδρών των Υπηρεσιών Ασφαλείας του Αγρινίου και της Λευκάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agriniopress, οι Έλληνες ήταν εγκέφαλοι της σπείρας και οι αλλοδαποί τα εκτελεστικά όργανα. Και οι τέσσερις τους συναντήθηκαν χθες το πρωί στην Βόνιτσα για τις τελευταίες λεπτομέρειες των ληστειών που ετοίμαζαν. Αξιοποιώντας πληροφορίες, οι αστυνομικοί, αμέσως μετά την συνάντηση, ξεκίνησαν διακριτά παρακολούθηση για να ακολουθήσουν οι συλλήψεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, στην Λευκάδα συνελήφθη ένας 57χρονος που είχε επτά καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του και ένας 42χρονος από την Βόνιτσα, ο οποίος είχε μπαρ, όπου βρέθηκαν κατόψεις και χάρτες της Alpha Bank Λευκάδας, ένα πιστόλι, σφαίρες και κάλυκες.

Οι δυο Aλβανοί ακολουθήθηκαν μέχρι την Αμφιλοχία, όπου μάλιστα προέβαλαν δυναμική αντίσταση μέχρι να συλληφθούν. Ο ένας εκ των αλλοδαπών ήταν δραπέτης φυλακών, ενώ ο δεύτερος είχε αποφάσεις σε βάρος του για κλοπές, ληστείες, κτλ..

Το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν ήταν κλεμμένο από την Δάφνη Αττικής και μέσα σε αυτό βρέθηκαν ένα πιστόλι, ένα περίστροφο, κουκούλες και γάντια. Τόσο το διαβατήριο, όσο και η άδεια οδήγησης του ενός εκ των δραστών ήταν πλαστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την δικογραφία του σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου σε βάρος των τεσσάρων οδηγούνται σε λίγη ώρα στον εισαγγελέα Λευκάδος. Όπως όλα δείχνουν η συμμορία ήταν έτοιμη να χτυπήσει χθες την Alpha Bank Λευκάδας και λίγες μέρες μετά την Εθνική τράπεζα στην Βόνιτσα.

Πηγή: agriniopress.gr
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης