Της Άντζελας Πεΐτση

Με την παραμονή των τρακτέρ στα μπλόκα που έχουν στηθεί στη Μακεδονία, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, οι αγρότες κατά του νέου ασφαλιστικού και φορολογικού που θέλει να εφαρμόσει η κυβέρνηση. Την ίδια στιγμή, τα ο αποκλεισμός των μπλόκων συνεχίζεται με ανοίγματα των εθνικών οδών ανά χρονικά διαστήματα, όταν κρίνεται από τους αγρότες, πως επιβάλλεται η αποσυμφόρηση των δρόμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως και όπως αποκαλύπτει το zougla.gr οι αγρότες της Μακεδονίας, είδαν με δυσφορία την τελευταία ομόφωνη απόφαση των εκπροσώπων αγροτών από 68 μπλόκα που συμμετείχαν στην πανελλαδική συνάντηση της Νίκαιας. Κρίνουν ως ιδιαίτερα δύσκολη την κάθοδό τους και ειδικά την τριήμερή παραμονή τους έξω από τη Βουλή. Επίσης, ερωτηματικά προκαλεί «το γιατί» θα πρέπει να βρίσκονται έξω από τη Βουλή τρεις ολόκληρες μέρες. Υπενθυμίζουμε πως οι αγρότες της Μακεδονίας είχαν απορρίψει την πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής να παραβρεθούν στη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής και τώρα τους δημιουργούνται ερωτηματικά, σε πολλά επίπεδα.

Ασφαλείς και έγκυρες πληροφορίες, θέλουν τους αγρότες από τα μπλόκα της Μακεδονίας, να διαχωρίζουν τη θέση τους και να μη μετέχουν στις τριήμερες κινητοποιήσεις έξω από το Σύνταγμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης