Με κεντρικό σύνθημα «Ταξίδι για έναν νέο κόσμο» ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ το 2ο Φεστιβάλ Σπούτνικ που διεξάχθηκε στο Άλσος Στρατού στου Γουδή.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter για το φεστιβάλ αναφέρει: «Με τις νέες και τους νέους του ΣΥΡΙΖΑ στην πρωτοπορία για έναν νέο κόσμο που μας χωράει όλους. #sputnikfest17».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλήθος κόσμου από νωρίς το απόγευμα άρχισε να επισκέπτεται το φεστιβάλ για να παρακολουθήσει το πλούσιο πολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα. Ανάμεσα στους επισκέπτες το παρών έδωσαν κυβερνητικά στελέχη, βουλευτές καθώς κι η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

«Αισθάνομαι πολύ περήφανη που η δική μου γενιά των 40αρηδων έχει δώσει τη σκυτάλη στη γενιά των 20αρηδων που παλεύουν, μάχονται, αισιοδοξούν και κερδίζουν», επισήμανε η περιφερειάρχης Αττικής.

Τα πολιτικό πρόγραμμα της τρίτης και τελευταίας μέρας του Φεστιβάλ Σπούτνικ, κορυφώθηκε με την κεντρική εκδήλωση «100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο. Η μνήμη ενάντια στη λήθη» στην οποία παρευρέθηκαν ως ομιλητές οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σ. Αναγνωστοπούλου και ο κ. Κ. Δουζίνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συναυλίες της τρίτης μέρας του φεστιβάλ κορυφώθηκαν με τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Goran Bregovic & Wedding and Funeral Band, καθώς και με ρεμπέτικο-λαϊκό γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης