Αλλάζουν από σήμερα οι αποβάθρες αναχώρησης/άφιξης των τρένων στον σιδηροδρομικό σταθμό Αθηνών (Λαρίσης), λόγω των έργων που εκτελεί η ΕΡΓΟΣΕ για την αναβάθμιση του δικτύου με τη δημιουργία υποδομών ηλεκτροκίνησης.

Τα δρομολόγια όλων των αμαξοστοιχιών (αρτηριακά και προαστιακά) θα αναχωρούν από τις αποβάθρες 9 και 10, που βρίσκονται προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως, και στις ίδιες αποβάθρες θα πραγματοποιείται και η αποβίβαση από τα τρένα που έχουν προορισμό την Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αποβάθρες 9 και 10 βρίσκονται αρκετά μακριά από την κεντρική είσοδο του σταθμού και η πρόσβαση θα γίνεται μέσω υπόγειας διάβασης.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με ανακοίνωσή της προτρέπει τους επιβάτες να προσέρχονται στον κεντρικό σταθμό της Αθήνας τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη αναχώρηση των αμαξοστοιχιών και – κατά το δυνατόν – να περιορίσουν τον αριθμό των αποσκευών που μεταφέρουν.

Επίσης, από σήμερα δεν θα παρέχεται εξυπηρέτηση στους επιβάτες ΑμεΑ (Άτομα με Αναπηρία) και δεν θα αποστέλλονται αποσκευές ή δέματα από όλα τα σημεία πώλησης προς τον κεντρικό σταθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης