Σκληρά βίντεο με αποτρόπαιο περιεχόμενο εντοπίστηκαν στο κινητό τηλέφωνο του 32χρονου τζιχαντιστή που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από αστυνομικές πηγές που είδαν το περιεχόμενό τους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για φρικτά βίντεο, ανάλογα εκείνων που αναρτούν συχνά οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με βασανιστήρια και αποκεφαλισμούς.

Σε βίντεο μικρής διάρκειας φαίνεται ο ίδιος και ακόμα ένας άντρας να βασανίζουν και να ξυλοκοπούν έναν νεαρό. Γελούν με τις πράξεις τους ενώ ο άτυχος άνδρας είναι γεμάτος αίματα και εκλιπαρεί για τη ζωή του. Το βίντεο ξαφνικά διακόπτεται.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο κινητό του 32χρονου υπάρχει φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά και να επιδεικνύει το κομμένο κεφάλι του θύματος του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ότι ο άνδρας αποκεφαλίστηκε, γιατί του είχε κάψει το σπίτι στη Συρία και ότι δεν έχει σχέση με τον ISIS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν ήμουν δολοφόνος του ΙSIS δεν θα με άφηναν από το Ισλαμικό Κράτος να φύγω. Πήρα την γυναίκα μου και τα παιδιά μου και το έσκασα γιατί φοβόμουν για την ζωή μου. Έτσι βρέθηκα στην Ελλάδα. Δεν συμφωνώ με την όλη διερμηνεία που έγινε το πρωί γιατί υπάρχουν ψεύδη και ασάφειες. Όπως για παράδειγμα ότι συμμετείχα εθελοντικά στον ISIS και σκότωνα όποιον μισούσα. Οι φωτογραφίες που βρέθηκαν είναι σύνηθες φαινόμενο στην εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην Συρία», ανέφερε στις αρχές ο 32χρονος.

Διαβάστε ακόμα: 
«Ήταν τρεις μήνες μέλος του Ισλαμικού Κράτους» λέει η σύζυγος του ατόμου που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη
Αυτός είναι ο τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης