Ενώ ακόμη οι Αρχές δεν έχουν συλλάβει όλους τους υπαίτιους του βάρβαρου ξυλοδαρμού φιλάθλου στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής με το Γιβραλτάρ την Τρίτη το βράδυ, 300 οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι μπροστά από το δικαστικό μέγαρο Πειραιά για να επευφημήσουν και να «συμπαρασταθούν» στον συλληφθέντα χούλιγκαν που μεταφέρθηκε για να δικαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης αυτής, η οργανωμένοι οπαδοί, προέβησαν και σε νέο ξυλοδαρμό, αυτή τη φορά το θύμα τους ήταν ένας εργάτης που συμμετείχε στο συνεργείο επιδιόρθωσης του ανελκυστήρα του κτηρίου. Ο άτυχος εργάτης χρειάστηκε να εξέλθει προφανώς για να μεταφέρει κάτι και έπεσε στα χέρια των έξαλλων οπαδών.

Δείτε βίντεο από τη συγκέντρωση χούλιγκαν στα δικαστήρια Πειραιά

Το θύμα του νέου ξυλοδαρμού μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση. Η δίκη του συλληφθέντα για τον ξυλοδαρμό στο «Καραϊσκάκη» ανεβλήθη για αύριο Παρασκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ. για τους ταυτοποιημένους χούλιγκαν

Το απόγευμα της Πέμπτης, η αστυνομία με ανακοίνωσή της αναφέρεται στα τρία άτομα που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, ένα εκ των οποίων έχει συλληφθεί.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.: «Από την ανάλυση του προανακριτικού υλικού καταφέραμε να ταυτοποιήσουμε τα στοιχεία τριών από τους δράστες της επίθεσης και συγκεκριμένα δύο άτομα ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 20 και 26 ετών και ενός υπηκόου Αλβανίας, ηλικίας 34 ετών».

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ έχει ήδη συλληφθεί ο 20χρονος και έχει προσαχθεί για ανάκριση ο Αλβανός ηλικίας 34 ετών. Αναζητείται ο δεύτερος χούλιγκαν ελληνικής καταγωγής ηλικίας 26 ετών.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Καραϊσκάκη: Μόνο μία σύλληψη και δύο ταυτοποιήσεις

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης