Ένας ακόμη πολίτης, υπεράνω υποψίας, στενός συνεργάτης του πρώην Μητροπολίτη Πειραιώς Καλλίνικου -του ισχυρού άνδρα της θρησκευτικής οργάνωσης «Χρυσοπηγή»- συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης σε ανήλικη.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Ντουμάνη, ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός του πρώην αγίου Πειραιώς, αλλά και ως οδηγός του σχολικού λεωφορείου στο Δημοτικό Σχολείο της Μητρόπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 36χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα μετά από ραντεβού που έκλεισαν μαζί του οι γονείς της 12χρονης μαθήτριας, η οποία φοιτούσε στο συγκεκριμένο σχολείο.

Φυσικά, ο ίδιος πίστευε ότι στο ραντεβού στο Ρέντη θα έβλεπε επιτέλους την ανήλικη, την οποία προσπαθούσε απεγνωσμένα να προσεγγίσει τον τελευταίο χρόνο, στέλνοντάς της μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο.

Ωστόσο, στο καθορισμένο σημείο συνάντησης πήγε η αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δημοτικό σχολείο της Μητρόπολης ΠειραιάΗ μητέρα του κοριτσιού, που κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, έλεγξε το κινητό της μικρής και είδε τα αρρωστημένα μηνύματα του 36χρονου.

Απευθύνθηκε στην αστυνομία και με περισσή ψυχραιμία απάντησε σε ένα από τα μηνύματα του δράστη, προσποιούμενη ότι είναι η 12χρονη κόρη της.

Του έκλεισε ραντεβού, χθες το απόγευμα, στην περιοχή του Ρέντη και εκεί ο παιδόφιλος συνελήφθη.

Ο διευθυντής του σχολείου, Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος, δήλωσε στην zougla.gr αναφορικά με το συμβάν:


Άνθρωπος του πρώην μητροπολίτη

Ο συλληφθείς προσελήφθη στην μητρόπολη επί Καλλίνικου, τον Μάιο του 2000, όμως επί Σεραφείμ και επειδή είχε προβληματική συμπεριφορά -καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι μυθομανής- τον απέπεμψαν και τον έβαλαν να εργάζεται ως κλητήρας.

Ακούστε εδώ τι δήλωσε στην zougla.gr ο ιδιαίτερος του μητροπολίτη Σεραφείμ, Δημήτρης Αλφιέρης:

Ταυτόχρονα, κάποιες μέρες ή όταν υπήρχε ανάγκη, συνέχιζε να κάνει και τον οδηγό του σχολικού λεωφορείου του ιδιωτικού σχολείου που ανήκει στην μητρόπολη, καθώς διέθετε επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης.

 
Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Πειραιά

Η σύζυγος του κατηγορουμένου εργάζεται ως τηλεφωνήτρια στον ραδιοφωνικό σταθμό της μητρόπολης «Πειραϊκή Εκκλησία».

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης