Ανακάλεσε ο Θ. Θεοχάρης για το επίδομα βιβλιοθήκης στους δικαστές

Ανακάλεσε ο Θ. Θεοχάρης για το επίδομα βιβλιοθήκης στους δικαστές

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, κ. Θ. Θεοχάρης, μετά τις επιστολές διαμαρτυρίας των έξι δικαστικών Ενώσεων, ανακάλεσε το σχετικό έγγραφό του για φορολόγηση του επιδόματος βιβλιοθήκης και οργάνωσης γραφείου των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών.

Οι έξι δικαστικές Ενώσεις απέστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρωθυπουργό, κ. Αντ. Σαμαρά και τους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης, κ. Ι. Στουρνάρα και κ. Αντ. Ρουπακιώτη, αντίστοιχα, με την οποία ζητούσαν την άμεση ανάκληση του εγγράφου του κ. Θ. Θεοχάρη για την υπαγωγή στο φορολογητέο εισόδημα, του επιδόματος βιβλιοθήκης και οργάνωσης γραφείου των δικαστών.

Σε σημερινή ανακοίνωσή τους οι έξι Ενώσεις υπογραμμίζουν ότι μετά τις επιστολές τους, η ισχύς του επίμαχου εγγράφου του κ. Θεοχάρη ανακλήθηκε με νεότερο, με αποτέλεσμα να παραμένει αφορολόγητο το επίδομα βιβλιοθήκης, κ.λπ.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013, 17:48


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Ο Τσίπρας δεν πήγε στη Βουλή στη συζήτηση για το Plan X
Ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε τελικά να μην παραστεί στη συζήτηση στη Βουλή, για το Plan X του ΣΥΡΙΖΑ. Αν και η συζήτηση βρίσκεται σε εξέλιξη, από νωρίς είχαν αρχίσει οι διαρροές ότι ο...