Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του ατόμου που φέρεται να εμπλέκεται σε δύο μυστηριώδεις θανάτους γυναικών, μίας 75χρονης και της 32χρονης εγγονής της, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, τον Αύγουστο του 2013.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Όλη η υπόθεση είναι δημιούργημα των συγγενών της αειμνήστου συζύγου του και ειδικά του πατέρα της, ο οποίος ήταν ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, και του θείου της, ο οποίος επί σειρά ετών ήταν Υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο θάνατος της αειμνήστου συζύγου του αλλά και η δηλητηρίαση όλης της οικογένειας ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ έχει επιστημονικά εξηγηθεί με απόλυτο τρόπο.

Η υπόθεσις δημοσιοποιείται παρανόμως, ενώ βρίσκεται σε προανακριτικό στάδιο, αφενός μεν για να διασυρθεί ο ίδιος, αφετέρου για να προκαταληφθεί το έργο της ανακρίσεως, με μοναδικό στόχο την ηθική εξόντωσή του και την ανάληψη της επιμέλειας της κόρης του από την οικογένεια της αειμνήστου συζύγου του.

Από σήμερα, ο εντολέας μας απαγορεύει οποιαδήποτε δημοσιοποίηση της υποθέσεως και ζητάει να δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενο του παρόντος δελτίου τύπου, διότι ΑΛΛΩΣ θα αναγκαστεί να στραφεί εναντίον του οιουδήποτε ενώπιον των Ποινικών και Αστικών Δικαστηρίων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:
Δολοφονία «βλέπει» η εισαγγελία πίσω από δύο μυστηριώδεις θανάτους γυναικών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης