Εκσυγχρονίζεται το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και γίνονται παρεμβάσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση εργαζομένων και πολιτών.

Έτσι, μετά τους καθαρισμούς και τις παρεμβάσεις σε γκαζόν, δένδρα και λουλούδια που έγιναν για τη βελτίωση του περιβάλλοντα χώρου, σειρά είχε η είσοδος του Νοσοκομείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπάρα και επιγραφή

Σε πρώτη φάση έγινε η εγκατάσταση μπάρας, έτσι ώστε να αποφεύγεται η ανεξέλεγκτη είσοδος οχημάτων μέσα στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου. Η σεκιούριτι και ο υπάλληλος του Νοσοκομείου που θα βρίσκεται στην πύλη, είναι αυτοί που αναλαμβάνουν την ευθύνη για την είσοδο και έξοδο οχημάτων στο Νοσοκομείο. Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί ο συνωστισμός που παρατηρείται, κυρίως τις πρωινές ώρες στο προαύλιο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλές φορές προβλήματα με την κίνηση των ασθενοφόρων και τη στάθμευση γιατρών και εργαζομένων. Πλέον, στο χώρο θα εισέρχονται μόνο όσοι θα είναι αναγκαίο να εισέλθουν και ακόμη και εάν πρόκειται για μεταφορά ασθενούς με όχημα, θα γίνεται η είσοδος και αμέσως το αυτοκίνητο θα βγαίνει εκτός προαυλίου, αφού δεν επαρκούν οι θέσεις στάθμευσης.

Μετά την τοποθέτηση της μπάρας, σειρά είχε χθες η τοποθέτηση και φωτεινής επιγραφής, η οποία θα ενημερώνει τους πολίτες για το εάν εφημερεύει ή όχι το νοσοκομείο. Η ηλεκτρονική ταμπέλα τοποθετήθηκε στην είσοδο του Νοσοκομείου, έτσι ώστε να είναι ορατή από τους οδηγούς και τους πεζούς. Χθες το μεσημέρι έγινε και η δοκιμαστική λειτουργία της, παρουσία και του αναπληρωτή διοικητή κ. Γιάννη Λέντζα και υπήρξε ικανοποίηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι αναφέρει ο Διοικητής του Νοσοκομείου

«Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιώσουμε την εικόνα του Νοσοκομείου και ταυτόχρονα να βελτιώσουμε και τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας προς τους πολίτες. Το Νοσοκομείο καθημερινά κάνει βήματα και αυτό είναι ορατό. Έχουμε αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των νοσηλευόμενων, προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε επιπλέον γιατρούς για να καλύπτονται οι εφημερίες, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ζήλο για να αναπτύξουμε το Νοσοκομείο. Στο πλαίσιο των προσπαθειών που γίνονται, είναι και οι παρεμβάσεις στον προαύλιο χώρο και την είσοδο. Και είναι ξεκάθαρο ότι το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας δεν κλείνει, αλλά αναβαθμίζεται» σχολίασε ο κ. Λέντζας.

Πηγή: patrisnews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης