Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ξάνθης που εκτελούσε το μεσημέρι της Πέμπτης το δρομολόγιο Ξάνθη – Θεσσαλονίκη, όταν αυτό εξετράπη της πορείας του και κατέληξε μέσα σε ένα χαντάκι, παραπλεύρως του οδοστρώματος.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 5.00 το απόγευμα της Πέμπτης και ενώ το λεωφορείο πλησίαζε προς το Πετροχώρι Ξάνθης. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και χωρίς να υπάρξει σύγκρουση με άλλο διερχόμενο όχημα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το λεωφορείο να βγει από τον δρόμο και να ανατραπεί μερικώς μέσα σε ένα χαντάκι που βρισκόταν στα δεξιά του οδοστρώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σοκαρισμένοι από την τρελή πορεία του λεωφορείου οι επιβάτες δεν μπορούσαν να διανοηθούν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης με δύο οχήματα και πολυάριθμη ομάδα πυροσβεστών, αναλαμβάνοντας τον απεγκλωβισμό και την παροχή βοηθειών στους επιβαίνοντες του οχήματος, αλλά και δυνάμεις της Αστυνομίας, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο της κυκλοφορίας των διερχόμενων οχημάτων.

Συγγενείς και γνωστοί των επιβατών έσπευσαν και αυτοί στην περιοχή αμέσως μόλις ενημερώθηκαν το τι ακριβώς είχε συμβεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι επιβάτες βγήκαν σώοι και αβλαβείς μέσα από το λεωφορείο χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το thrakitoday.com:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης