Aύριο Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 18:30, ανοίγει τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πρέβεζα για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές «Η γιορτή της Παρασκευής θα είναι όμως μόνο η αρχή των όσων εκπλήξεων θα συμβούν και φέτος στην πιο γιορτινή γωνιά της Πρέβεζας» χωρίς ωστόσο αυτές [οι εκπλήξεις] να αποκαλύπτονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Το Χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς θα λειτουργεί καθημερινά 11:00 το πρωί με 14:00 το μεσημέρι και 17:00 με 20:00, εκτός από την Παραμονή της πρωτοχρονιάς που θα λειτουργήσει από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το απόγευμα.

»Στα σπιτάκια της πλατείας καθημερινά θα γίνονται δράσεις όπως, ζωγραφική προσώπου, Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, θα διαβάζονται παραμύθια ενώ οι μικροί μας φίλοι θα φτιάχνουν υπέροχα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα, θα τραγουδούν και θα χορεύουν θα συμμετέχουν σε θεατρικό παιχνίδι αλλά θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν και το ταλέντο τους στο καραόκε.

»Θα υπάρξουν επίσης πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα για τους μικρούς μας φίλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, για την Παρασκευή, ημέρα έναρξης, θα γίνει καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο και στην συνέχεια χορευτικά και παραδοσιακά κάλαντα.

Παρόμοιες δράσεις το Σάββατο και την Κυριακή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης