Ισχυρή καταιγίδα έπληξε το βράδυ της Τρίτης τα Χανιά Κρήτης. Οι αστραπές και οι βροντές ήταν συνεχείς, ενώ η νεροποντή προκάλεσε μικροπροβλήματα στην οδική κυκλοφορία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για αντλήσεις υδάτων μέσα από ισόγειους και υπόγειους χώρους της πόλης, ενώ σημειώθηκε μικρή πυρκαγιά σε κολώνα ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΗ στον δρόμο Μουρνιές – Χανίων λόγω βραχυκυκλώματος. Στον ίδιο δρόμο, σύμφωνα με δημοσίευμα του flashnews.gr, τα ορμητικά νερά παρέσυραν ένα καπάκι φρεατίου της ΔΕΥΑΧ, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τα διερχόμενα οχήματα. Στο σημείο πήγε περιπολικό της αστυνομίας μέχρι το καπάκι να τοποθετηθεί εκ νέου στη θέση του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προβλήματα, όμως, προκλήθηκαν και στον κεντρικό διάδρομο προσγείωσης – απογείωσης του Αερολιμένα Χανίων, καθώς ορισμένα από τα φώτα έσβησαν. Δύο πτήσεις αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους -η μία από το Δουβλίνο και η άλλη από την Αθήνα- τροποποίησαν το δρομολόγιό τους και κατευθύνθηκαν προς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ενώ μια πτήση με προορισμό την Αθήνα ακυρώθηκε. Συνεργεία της Πολεμικής Αεροπορίας προχώρησαν στην αποκατάσταση της βλάβης.

Πηγή φωτό: Άρης Μυριδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης