Το στερνό αντίο είπαν εκατοντάδες κάτοικοι του Ριζομύλου και του Στεφανοβικείου στα τρία παιδιά που έπεσαν θύματα τροχαίου δυστυχήματος, στο 36ο χλμ. της παλιάς Εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας.

Στο σημείο που έγινε το τραγικό δυστύχημα και έχασαν τη ζωή τους ο Φίλιππος Καπανιάρης 20 χρονών, από το Ριζόμυλο και οι αδελφές Κατερίνα και Ιωάννα Κουτσιαρή 18 και 21 χρονών, διαβάστηκε τρισάγιο, με αφορμή τα τριήμερα, ενώ συντετριμμένοι πολλοί νέοι και όχι μόνο κάτοικοι των δύο χωριών, ξέσπασαν σε παρατεταμένο χειροκρότημα, αποχαιρετώντας τους γονείς του άτυχου νεαρού που βρέθηκαν στο σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο νέος δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, ο αντιδήμαρχος Βόλου Νίκος Μόσχος, καθώς και πλήθος κατοίκους από τα δύο χωριά, που έφταναν κοντά στους χίλιους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τροχαίο σημειώθηκε 35 λεπτά μετά τη 01.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο 36ο χλμ της Περιφερειακής οδού Βόλου – Λάρισας στο ύψος του Στεφανοβίκειου. Το αυτοκίνητο μάρκας VW Polo συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα η οποία μετέφερε φρούτα.

Πηγή:magnesianews/taxydromos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης