Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από το προφίλ του 64χρονου οδηγού της νταλίκας που χθες το πρωί προκάλεσε τον θάνατο δύο ανθρώπων στη λεωφόρο Κηφισού και τον σοβαρό τραυματισμό μίας κοπέλας, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε σήμερα γνωστό από τα στοιχεία της δικογραφίας, το όχημα διέθετε ασφαλιστήριο, πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας άλλου οχήματος.

Παράλληλα, στη δικογραφία αναφέρεται ότι, όπως αποκάλυψε χθες το zougla.gr, ο οδηγός είχε εντοπιστεί και πριν από δύο μήνες να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον ο 64χρονος είναι αντιμέτωπος με ποινική δίωξη για το κακούργημα της διατάραξης ασφαλείας συγκοινωνιών, από την οποία πράξη επήλθε θάνατος, καθώς και για τέσσερα αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται είναι:

– Διατάραξη ασφαλείας συγκοινωνιών από την οποία πράξη επήλθε θάνατος
– Ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή
– Σωματική βλάβη από αμέλεια
– Παράνομη χρήση γνήσιου πιστοποιητικού
– Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ εντός δύο ετών από προηγούμενη παράβαση.

Το ντοκουμέντο της τραγωδίας

Την ίδια ώρα σοκ συνεχίζουν προκαλούν οι εικόνες από το video-ντοκουμέντο που ήρθε στο φως χθες και το οποίο δείχνει την πορεία θανάτου της νταλίκας στον Κηφισό.

Στο video, το οποίο έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, φαίνεται η στιγμή που ο μεθυσμένος οδηγός της νταλίκας χάνει τον έλεγχο του οχήματός του, περνά στο αντίθετο ρεύμα και παρασύρει τα δύο αυτοκίνητα.

Δείτε το σχετικό video:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης