Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης δεν επιτρέπονται για λόγους δημόσιας ασφαλείας κατά το χρονικό διάστημα από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 24 μέχρι και τη 01.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις – συγκεντρώσεις ή πορείες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, δεν επιτρέπονται στην περιοχή που οριοθετείται από τις οδούς Αγίων Πάντων – Ελ. Βενιζέλου – Νεοχωρίου – Παν. Φανερωμένης – Κλαυδιανού – Αυρηλιανής – Πλ. Μουσχουντή – Κασσάνδρου –Ολυμπιάδος – Αγίου Δημητρίου – Εθνικής Αμύνης – Εγνατία – Μοναστηρίου (μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Αγ. Πάντων), καθώς και στην Πλατεία ΧΑΝΘ, στο πάρκο Τσιρογιάννη, στην πλατεία-μνημείο Λευκού Πύργου και την εφαπτόμενη σ’ αυτήν πλατεία αγαλμάτων Μ. Αλεξάνδρου και Κ. Καραμανλή, σε όλη την έκταση αυτών, που οριοθετείται από τις οδούς Λ. Νίκης – Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου (έως του σημείου που η Λ. Μ. Αλεξάνδρου τέμνεται με την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου) και σε όλο το πλακόστρωτο της παραλίας, που περικλείεται από τις ανωτέρω οδούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω της απαγόρευσης αυτής οι δύο συγκεντρώσεις που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα αναβάλλονται.

Έτσι, η μία, «Ενάντια στην Ισλαμοποίηση της Ελλάδας», θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής στον Λευκό Πύργο, ενώ για την αντιφασιστική δεν έχει οριστεί ακόμη ακριβής ώρα και σημείο.

ΠΗΓΗ: thestival.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης