Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπολύουν, μέσω ανακοίνωσής τους, οι φυλακισμένοι απεργοί πείνας, με αφορμή τον θάνατο ενός κρατούμενου στις φυλακές Δομοκού.

«Ένας ακόμα κρατούμενος νεκρός στις φυλακές Δομοκού επειδή του αρνήθηκαν την ιατρική περίθαλψη, και αντί για νοσοκομείο που ζητούσε κατέληξε στο πειθαρχείο. Άλλος ένας άνθρωπος νεκρός που ο θάνατός του δεν χωράει στα δελτία ειδήσεων, που ο θάνατός του δεν είναι τραγικός όπως αυτών που φορούν στολή. Ένας ακόμη νεκρός στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του ελληνικού κράτους, από τότε που το φόντο άλλαξε και από γαλάζιο, έγινε παρδαλό», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με αριστερό υπουργείο δικαιοσύνης, οι κρατούμενοι πεθαίνουν στις φυλακές και οι απεργοί πείνας εξοντώνονται, γιατί η νέα εξουσία, δε θέλει να αποδυναμώσει τα εργαλεία καταστολής του κράτους που μόλις παρέλαβε. Έτσι στέλνει την αριστεροσοσιαλδημοκρατική (σούπα) ρητορική της στα σκουπίδια της ιστορίας», επισημαίνεται, ενώ οι απεργοί πείνας υπογραμμίζουν ότι «οι μάσκες έπεσαν».

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι απεργοί πείνας: Αντώνης Σταμπούλος, Τάσος Θεοφίλου, Φοίβος Χαρίσης, Αργύρης Ντάλιος, Γιώργος Καραγιαννίδης, Γρηγόρης Σαραφούδης, Ανδρέας-Δημήτρης Μπουρζούκος, Δημήτρης Πολίτης, Γιάννης Μιχαηλίδης.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Έφτασε λίγο πριν την ανακοπή ο απεργός πείνας Μιχάλης Νικολόπουλος, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015, 08:49

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης