Ξεκινά σήμερα η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων και βραβείων σε 450 πολύτεκνες μητέρες, ασφαλισμένες στον ΟΓΑ.

Στις πολύτεκνες μητέρες που είναι αγρότισσες θα καταβληθεί χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ και θα τους δοθεί τιμητικός έπαινος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σε όλους τους νομούς της χώρας και οι αιτήσεις θα γίνονται σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών έως και την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου.

Για τη συμμετοχή στο εν λόγω πρόγραμμα οι δικαιούχοι θα πρέπει:

– να είναι πολύτεκνες μητέρες, ασφαλισμένες στον Κλάδο Κύριας Ασφάλισης Αγροτών του ΟΓΑ και να έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης
– να έχουν, κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης, γεννήσει τουλάχιστον τέσσερα τέκνα, άγαμα, έμμεσα ασφαλισμένα στον ΟΓΑ, ηλικίας μέχρι 18 ετών ή μέχρι 24 ετών, εφόσον σπουδάζουν στην Ελλάδα σε δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα ή ανίκανα για εργασία σε ποσοστό 67% και άνω, ανεξαρτήτως ηλικίας.
– να είναι κάτοχοι βιβλιαρίων υγείας ΟΓΑ σε ισχύ κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοίκηση του ΟΓΑ επισημαίνει ότι, σε περίπτωση που εκδηλωθεί ενδιαφέρον από αριθμό μεγαλύτερο των 450 ατόμων, ως κριτήριο επιλογής καθορίστηκε η κλήρωση, με διαδικασία που ορίζεται με απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης