Τις ανέσεις του ξενοδοχείου «Sheraton» και τα εξωτικά μέρη της Μαλαισίας άφησε πίσω του ο Μιχάλης Λιάπης για να λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης… Έπειτα από τις πολυήμερες ανέμελες διακοπές, ο πρώην υπουργός Μεταφορών φέρεται να πάτησε το πόδι του σε ελληνικό έδαφος το πρωί της Πέμπτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΦΩΤΟ: Περιήγηση στους δίδυμους πύργους της ΜαλαισίαςΟ γόνος της μεγάλης καραμανλικής οικογένειας, μαθημένος από το κρυφτούλι, προφανώς δεν έγινε αντιληπτός από τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους φωτογράφους που τον περίμεναν. Ο κ. Λιάπης προσγειώθηκε λίγο μετά τις 11.00 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την πτήση 201 της Qatar Airways μέσω Ντόχα.

Ο πρώην υπουργός αναχώρησε για τη Μαλαισία δύο ημέρες μετά τη σύλληψή του, αφότου βρέθηκε να οδηγεί ανασφάλιστο αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες.

Η υπόθεσή του εκδικάζεται τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, έπειτα από αναβολή που έλαβε από το Β΄ Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συνήγορος του κ. Λιάπη δήλωσε ότι ο πρώην υπουργός, ο οποίος δεν παρέστη τελικά στο δικαστήριο, πλήρωσε τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου, όλα τα πρόστιμα, τα τέλη κυκλοφορίας του 2013 και… «σε ένδειξη καλής θέλησης» και τα τέλη κυκλοφορίας του 2014.

Διαβάστε επίσης:

Ο φτωχοτουρίστας, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013, 11:07

Ο Μιχάλης Λιάπης επέστρεψε και σας εύχεται χρόνια πολλά!, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013, 11:49

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης