Αποφυλακίζεται τις επόμενες ημέρες ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, ο οποίος κατηγορείται ως κλεπταποδόχος της αποκαλούμενης μαφίας των Ρομά που ξάφριζε σπίτια και βίλες επωνύμων, με τζίρο δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Το “πράσινο φως” για την αποφυλάκισή του άναψε ο ανακριτής κατά της διαφθοράς που χειρίζεται την υπόθεση, κάνοντας δεκτή την αίτηση που είχε υποβάλει ο 40χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση «Gipsy Kings», ο οποίος κρατείται τους τελευταίους μήνες στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Στον κατηγορούμενο επιχειρηματία επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά από 13 μήνες και ενώ έκλεισε η δικογραφία χωρίς να προκύψει κανένα νέο στοιχείο για τον εντολέα μου, άρχισε να δουλεύει το ρολόι της δικαιοσύνης για αυτόν», υπογράμμισε σε δήλωση του ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Χρ. Στάθης.

Ο 40χρονος, από την πρώτη στιγμή που έπεσε στα χέρια των αρχών, αρνήθηκε ότι διέπραξε οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη ισχυριζόμενος ότι ήταν ένας απλός συλλέκτης ρολογιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης