Η Αεροπορική Εβδομάδα της Αθήνας Athens Flying Week, τιμήθηκε με τη διάκριση της πιο ταχέως αναπτυσσόμενης διοργάνωσης στο χώρο του Θεματικού Τουρισμού στο πλαίσιο της συνάντησης TREASURES OF GREEK TOURISM που πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο KING GEORGE.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της ATHENS FLYING WEEK κύριος Παναγιώτης Ποδηματάς παραλαμβάνοντας το βραβείο τόνισε την τεράστια σημασία της ανάπτυξης του Θεματικού Τουρισμού σε όλα τα επίπεδα. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους περισσότερους από 300.000 θεατές που τα 6 συνεχή χρόνια της διοργάνωσης γέμισαν τα αεροδρόμια του Τατοΐου και της Τανάγρας συμμετέχοντας στον ενθουσιασμό της αεροπορικής ιδέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον ΕΟΤ, που αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα της διοργάνωσης αυτής στο χώρο του Θεματικού Τουρισμού στηρίζει έμπρακτα την πρωτοποριακή αυτή διοργάνωση αλλά και όλους τους χορηγούς που πιστεύοντας στη δυναμική μιας πρωτότυπης και μαζικής διοργάνωσης ειδικού ενδιαφέροντος, πλαισίωσαν τις αεροπορικές επιδείξεις με την παρουσία τους στους χώρους του κοινού και μοιράστηκαν με τους 300.000 επισκέπτες μας τη συμμετοχή τους.

Η βράβευση αυτή αποτελεί άλλη μία αναγνώριση για μια πρωτοβουλία που αποτελεί άριστο δείγμα των διευρυμένων εμπειριών που περιέχει το νέο τουριστικό προϊόν της χώρας μας.

Πλούσια σε συμμετοχές και θέαμα η Athens Flying Week έχει φιλοξενήσει πτητικά σχήματα 20 χωρών Ευρώπης, Αμερικής και Αφρικής!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης