Μπορεί πριν από λίγες ημέρες η τοπική κοινωνία της Άρτα να συγκλονίστηκε από την είδηση ότι Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ συνέλαβαν γιατρό στην κατοχή του οποίου -σύμφωνα με την ίδια την ΕΛ.ΑΣ.- βρέθηκε και κατασχέθηκε φάκελος με προσημειωμένα 200 ευρώ, όμως σήμερα το πρωί η σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα άφησε ελεύθερο το γνωστό γιατρό της Άρτας, ο οποίος επέστρεψε κανονικά στα ιατρικά του καθήκοντα στο Νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με το συνήγορό του γιατρού, δικηγόρο Μιχάλη Νικολάου: «Στην έρευνα της περίεργης υπόθεσης καταδείχτηκε ότι οι κατηγορίες ήταν ψευδείς και κατασκευασμένες υπό την καθοδήγηση προσώπων που είτε φθονούν την καταξίωση του γιατρού είτε βλάπτονται οικονομικά από την σημαντική επί των… ημερών του, αναβάθμιση της Οφθαλμολογικής Κλινικής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον απομένει να μάθουμε, εάν η διοίκηση του Νοσοκομείου θα διατάξει ΕΔΕ για το θέμα. Σύμφωνα πάντως με τη νομοθεσία, ο Διοικητής του Νοσοκομείου μπορεί να θέσει τον γιατρό σε αναστολή καθηκόντων για ένα μήνα, με την παραλαβή των σχετικών εγγράφων από την εισαγγελία.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη χειρουργός οφθαλμίατρος του δημοσίου για φακελάκι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης