Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Έντονη ήταν η βροχόπτωση στην περιοχή της Μάνδρας το πρωί της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν και πάλι χείμαρροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κάτοικοι παραμένουν στα σπίτια τους και στα καταστήματά τους, προσπαθώντας να σώσουν ό,τι σώζεται ένα 24ωρο μετά τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή. Η πόλη έχει μείνει χωρίς ρεύμα και νερό, ενώ από τον δήμο μοιράζονται σε πολίτες μπουκάλια με νερό, αφού πρώτα δώσουν τα στοιχεία τους.

Επιχειρήσεις διάσωσης στη Μάνδρα

Δύο ηλικιωμένες γυναίκες μεταφέρθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης από τα σπίτια τους (ισόγεια) σε άλλα υπερυψωμένα διαμερίσματα.

Δείτε στα βίντεο τις επιχειρήσεις μεταφοράς τους από τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αρμόδιες υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστική) βρίσκονται επί ποδός και προετοιμάζονται για τις επόμενες ώρες, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να καταλαμβάνουν πόστα σε κρίσιμα σημεία.

Επιχείρηση άντλησης υδάτων από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας: 

Λίγο πριν από τις 10.00 το πρωί δόθηκε εντολή να κλείσουν οι δρόμοι από την Παλαιά και τη Νέα Εθνική Οδό που οδηγούν στη Μάνδρα Αττικής.

Σε δηλώσεις τoυ στο zougla.gr, ο δήμαρχος Μάνδρας Βασίλειος Ρόκας τόνισε ότι «εάν δεν γίνει κάτι χειρότερο με τη νέα βροχόπτωση, η πόλη θα έχει καθαρίσει έως αύριο… προσπαθούν να διεκπεραιώσουν όλα τα αιτήματα των πολιτών».

Δείτε το οδοιπορικό του zougla.gr στην περιοχή της Μάνδρας:


Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που ξεσπά η βροχή:

Εικόνες από τη Μάνδρα Αττικής εν μέσω έντονης βροχόπτωσης:



Δημαρχείο Μάνδρας

Διαβάστε επίσης:



σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης