Από την Τετάρτη 24/09/2014 και ώρα 10:00 π.μ. έως και τις 30/09/2014 θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους (στο site του ΟΑΕΔ) για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των προγραμμάτων των ΕΠΑ.Σ Μαθητείας, των Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ), των Πειραματικών Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΠΣΕΚ) και των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του ΟΑΕΔ, σε ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου (άρθρο 3 παρ.2 και 3 του Ν. 2336/95 και άρθρο 16 του Ν. 2643/98), για το σχολικό έτος 2014-2015.

Η Προκήρυξη αφορά τις Εκπαιδευτικές Μονάδες ΕΠΑ.Σ Μαθητείας, Σ.Ε.Κ./ΠΣ.Ε.Κ. και Ι.Ε.Κ., του Οργανισμού, και οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να δηλώσουν μόνο τις Εκπαιδευτικές Μονάδες της Περιφέρειας Αττικής ή τις Εκπαιδευτικές Μονάδες μιας και μόνο Περιφερειακής Ενότητας για την υπόλοιπη Ελλάδα, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στους πίνακες επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού για το Σχολικό έτος 2014-2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε περίπτωση που στην ίδια Περιφέρεια ή Περιφερειακή Ενότητα λειτουργούν Εκπαιδευτικές Μονάδες διαφορετικής βαθμίδας εκπαίδευσης π.χ. ΕΠΑ.Σ Μαθητείας, Σ.Ε.Κ./ ΠΣ.Ε.Κ., Ι.Ε.Κ., ο υποψήφιος για να αξιολογηθεί σε Εκπαιδευτικές Μονάδες διαφορετικής βαθμίδας εκπαίδευσης, θα πρέπει να υποβάλει ξεχωριστές αιτήσεις για καθεμία.

Εάν στην ίδια Περιφέρεια ή Περιφερειακή Ενότητα λειτουργούν πλέον της μίας Εκπαιδευτικής Μονάδας μιας συγκεκριμένης εκπαιδευτικής βαθμίδας, ο υποψήφιος ωρομίσθιος εκπαιδευτικός ή εκπαιδευτής έχει δικαίωμα στην αίτηση που υποβάλλει να ζητήσει να αξιολογηθεί για την ίδια ειδικότητα και στις άλλες Εκπαιδευτικές Μονάδες του Ο.Α.Ε.Δ. της Περιφέρειας Αττικής ή για τις Εκπαιδευτικές Μονάδες του Ο.Α.Ε.Δ. μιας και μόνο Περιφερειακής Ενότητας της υπόλοιπης Ελλάδας.

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης