Ρεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Για αυθαίρετες μετακινήσεις τριών υπαλλήλων του Ασκληπιείου Βούλας διαμαρτυρήθηκαν το πρωί της Τετάρτης εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, οι οποίοι εισέβαλαν στο γραφείο του διοικητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την εισβολή και κατάληψη του γραφείου του διοικητή από τους εργαζομένους σημειώθηκαν φραστικά επεισόδια και έντασηΟι περίπου 30 διαμαρτυρόμενοι καταγγέλλουν ότι ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Θεόδωρος Ρούπας μετακίνησε παράνομα τρεις εργαζομένους από τις θέσεις τους, επειδή τους στοχοποίησε για τη συνδικαλιστική τους δράση. Πρόκειται για δύο διοικητικούς και μια προϊσταμένη, οι οποίοι, όπως καταγγέλλουν, μετακινήθηκαν και καθαιρέθηκαν.

Οι εργαζόμενοι ζητούν να γυρίσουν πίσω στις θέσεις τους οι τρεις υπάλληλοι και να μη γίνονται αυθαίρετα μετακινήσεις μελών του προσωπικού που έχουν αναπτύξει συνδικαλιστική δράση στο νοσοκομείο.

«Απαιτούμε τον σεβασμό που πρέπει να δείχνει ο διοικητής. Θέλουμε να πάρει πίσω τις μετακινήσεις που έχει κάνει εδώ και τέσσερις μήνες» καταγγέλλει εργαζόμενος που έχει μετακινηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την εισβολή και κατάληψη του γραφείου του διοικητή από τους εργαζομένους σημειώθηκαν φραστικά επεισόδια και ένταση.

Δείτε τις εικόνες:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης