Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του ΑΠΘ και στη Ροτόντα για την πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθηκαν 15 άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν πέντε και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για κατοχή ναρκωτικών και κλοπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοινώθηκε, κατασχέθηκαν μικροδέματα κάνναβης, χρηματικό ποσό, το οποίο εκτιμάται ότι προέρχεται από εμπορία ναρκωτικών, όπως επίσης προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα που είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα από 23χρονο πεζό. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς συνέλαβαν στη Δοϊράνη άνδρα, 41 ετών, ο οποίος επιχείρησε να εισαγάγει από τον συνοριακό σταθμό της περιοχής περισσότερα από τέσσερα κιλά κάνναβη.

Πρόκειται για υπήκοο πΓΔΜ, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε κρύψει τη ναρκωτική ουσία στον προφυλακτήρα του οχήματος. Οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν συνολικά 4 κιλά και 273,8 γρ. κάνναβη, ποσότητα η οποία και κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς οδηγείται με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, στον εισαγγελέα Κιλκίς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης