Αναγνώστης του zougla.gr έστειλε το εξής μήνυμα:

Xθες το μεσημέρι, μεταξύ 14.40-14.50, στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα
περίπου ένα χιλιόμετρο μετά τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης, η αδελφή μου είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ΑΤΥΧΗΜΑ ευτυχώς δεν μετετράπη σε ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ καθαρά και μόνο από τύχη, καθότι, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που παραθέτω, το αμάξι καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το ΕΥΤΥΧΗΜΑ είναι ότι η αδελφή μου τη γλύτωσε μόνο με 2-3 μώλωπες στο σώμα και στο κεφάλι.
Το ατύχημα συνέβη ως εξής: ενώ η αδελφή μου κινούνταν στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας με κανονική ταχύτητα 90 χλμ./ώρα, SCODA FABIA λευκού χρώματος με κοφτό πίσω μέρος, (σύμφωνα με τις μαρτυρίες) ερχόμενο από την αριστερή λωρίδα, έχοντας αναπτύξει μεγαλύτερη ταχύτητα, ξαφνικά (μάλλον επειδή χάζευε ή μίλαγε στο κινητό) παρεκκλίνει της πορείας του και πέφτει πάνω στο αμάξι της αδελφής μου (TOYOTA YARIS).

Λόγω των μεγάλων ταχυτήτων που είχαν αναπτυχθεί, το YARIS διασχίζει κάθετα τη δεξιά λωρίδα (ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν υπήρχε διερχόμενο αμάξι εκείνη τη στιγμή), συγκρούεται στα προστατευτικά τοιχώματα, κάνει δύο περιστροφές στον αέρα και για καλή μας τύχη πέφτει πάλι στο έδαφος με τις ρόδες. Εκείνη τη στιγμή και εντελώς τυχαία κινούνταν στον δρόμο ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τη Λαμία, το οποίο προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στην αδελφή μου βγάζοντάς την από την πίσω πόρτα του αμαξιού (που είχε ήδη αρχίσει να βγάζει καπνούς).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, έπειτα από επικοινωνία που είχαμε μαζί τους, μας είπαν ότι κατεβαίνοντας από το ασθενοφόρο είδαν τον οδηγό του FABIA να έχει σταματήσει, και τότε φυσικά πήγαν κατευθείαν στην αδελφή μου να τη βοηθήσουν. Μέχρι όμως η αδελφή μου να βγει από το αμάξι και να δουν ότι είναι όλα καλά.

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ SCODA FABIA, χωρίς να έχει κατέβει στιγμή από το αμάξι του, επιτάχυνε, έφυγε από τον τόπο του ατυχήματος εγκαταλείποντας την αδελφή μου.

Μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που έγινε το όλο συμβάν, δεν πρόλαβε κανένας να συγκρατήσει τις πινακίδες του ΛΕΥΚΟΥ SCODA FABIA.

Το ότι αυτήν τη φορά εμείς είχαμε την τύχη με το μέρος μας και δεν είχαμε πιο δυσάρεστες εξελίξεις δεν σημαίνει ότι ο ίδιος, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ οδηγός (και νομίζω ότι είμαι πολύ επιεικής στους χαρακτηρισμούς μου) δεν θα προκαλέσει και πάλι ατύχημα/δυστύχημα, εγκαταλείποντας αβοήθητους τους εμπλεκομένους.

Καθότι δεν διαθέτουμε τα στοιχεία του οδηγού (όνομα, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό κυκλοφορίας), πέρα μόνο από την περιγραφή του αμαξιού του, θα παρακαλούσα όποιον/όποια μπορεί να κάνει SHARE αυτό το post, ελπίζοντας ότι κάποιος, κάπου είδε ένα ΛΕΥΚΟ SCODA FABIA, χτυπημένο λογικά στην μπροστινή δεξιά μεριά του, πιθανώς στον καθρέπτη και την πόρτα του συνοδηγού κ.λπ. να επικοινωνήσει είτε με εμένα είτε με την αδελφή μου μέσω ενός μηνύματος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους δύο εργαζομένους του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες που προσέφεραν στην αδελφή μου!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης