Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Αμαρουσίου. Ο συνολικός αριθμός των παιδιών ανέρχεται στα 720, εκ των οποίων τα 180 αφορά νήπια που θα φιλοξενηθούν σε παιδικούς σταθμούς κάνοντας χρήση του ΕΣΠΑ. Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του οργανισμού κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης του δήμου Αμαρουσίου Νίκου Κάββαλου, τη φετινή χρονιά όσες αιτήσεις υπήρξαν και είχαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγιναν όλες δεκτές. Μιλώντας μάλιστα στο zougla.gr  τόνισε χαρακτηριστικά:

Ο Νίκος Κάββαλος«Είναι πολύ σημαντικό πως αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που η κοινωνία περνά την οικονομική κρίση, εμείς να εξυπηρετούμε τους γονείς φιλοξενώντας όλα τα παιδιά στου παιδικούς. Να λάβουμε υπόψη πως ακόμα και οι μητέρες που δεν εργάζονται και έχουν εισόδημα μέχρι 25.000 ευρώ, τα παιδιά τους θα φιλοξενηθούν στους σταθμούς αφού έχουμε στόχο να στηρίξουμε τις οικογένειες που σήμερα πλήττονται οικονομικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε πως αύριο Πέμπτη 29 Αυγούστου θα ενημερωθούν με τις όλες τις σχετικές λεπτομέρειες και τηλεφωνικά όλοι οι γονείς. Αυτό γίνεται με πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρουσίου προκειμένου να μην υπάρχει αναστάτωση αλλά και να υπάρξει σωστή ενημέρωση.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης