Πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Συλλόγου «ΝΟΣΗΛΕΙΑ», στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ, στο Σύνταγμα. Η εκδήλωση αυτή είναι η βασική πηγή εσόδων για την εν λόγω Μ.Κ.Ο. δεδομένου ότι οικονομικά στηρίζεται στην καλή θέληση των εθελοντών της και σε ελάχιστες χορηγίες Εταιρειών.

Για τη φετινή Εορταγορά προσέφεραν εθελοντική εργασία πάνω από 100 μέλη και φίλοι της Μ.Κ.Ο. και προσπάθησαν να συγκεντρώσουν υλικά για διάθεση ή τα έφτιαξαν οι ίδιοι, όπως π.χ. γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες, λικέρ, διακοσμητικά και χρήσιμα δώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Σύλλογος ΝΟΣΗΛΕΙΑ προσφέρει Δωρεάν νοσηλευτικές φροντίδες από Νοσηλεύτριες και Ιατρούς στο σπίτι σε κατάκοιτους ασθενείς. Δραστηριοποιείται στην Αθήνα και κυρίως στα Πατήσια και σε περιοχές που έχουν σταθμό τρένου. Σήμερα νοσηλεύει περίπου 60 ασθενείς σε μηνιαία βάση στους οποίους γίνονται 1 έως 3 επισκέψεις ανά εβδομάδα. Παράλληλα λειτουργεί και Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο με εθελοντές Ιατρούς, στα Πατήσια, στην έδρα του Συλλόγου (Ιακωβάτων 50).

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου του Συλλόγου, Ιωάννη Π. Κωνσταντινίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έργο του συνεισφέρει τα μέγιστα στον περιορισμό των κρατικών δαπανών, καθότι εάν οι ασθενείς αυτοί δεν είχαν τη φροντίδα του Συλλόγου θα έπρεπε να βρίσκονται σε Νοσοκομεία και Κλινικές και να πληρώνουν γι’ αυτούς οι Ασφαλιστικοί Φορείς. Υπολογίζεται ότι το ημερήσιο κόστος μιας νοσηλευτικής κλίνης, σήμερα, είναι περίπου 600,00 ΕΥΡΩ.

Για οποιαδήποτε ενημέρωση μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Συλλόγου όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 8 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ. στο τηλ. 2102112395.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης