Ολόκληρο δάσος 142 δενδρυλλίων κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί του Α.Τ. Μηλεών σε δασική έκταση στο Καλαμάκι, Μαγνησίας, τα οποία και ξεριζώθηκαν σήμερα το πρωί, καθώς, μετά από 12 ολόκληρες μέρες παρακολούθησης δεν εμφανίστηκε κανείς για να τα ποτίσει.

Πρόκειται για μια μεγάλη και οργανωμένη δουλειά του Α.Τ. Μηλεών σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, που είχαν την πληροφορία και εντόπισαν τη μεγάλη φυτεία, σε δασώδη περιοχή, κοντά σε ρέμα στην περιοχή του Καλαμακίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δένδρα βρισκόταν σε πλήρη ανάπτυξη και είχαν ύψος 1 ως 3 μέτρα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν «φορτωμένα» κάνναβη, ενώ η Αστυνομία εκτιμά ότι η φυτεία ανήκε σε «επαγγελματίες», που όμως δεν εντοπίστηκαν για να συλληφθούν.

Η φύλαξε της φυτείας γινόταν επί 24ώρου για 12 ημέρες και νωρίς σήμερα το πρωί, αστυνομικοί ξερίζωσαν τα δενδρύλλια, που μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο, για να κανούν τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, αν οι κάτοχοι της φυτείας έκαναν συγκομιδή και πωλούσουν τα ναρκωτικά, θα είχαν κέρδη της τάξης των 100.000 € περίπου.

Πηγή:magnesianews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης