Συνελήφθησαν την Πέμπτη στην περιοχή της Ανάληψης από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας 10 άτομα (έξι άνδρες και τέσσερις γυναίκες), ηλικίας 40 έως 74 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 63χρονου, ο οποίος αναζητείται, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία εννέα ηλεκτρονικών υπολογιστών, στους οποίους διενεργούνταν παράνομα παίγνια από ισάριθμους θαμώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υπολογιστές ελέγχονταν από μία κεντρική μονάδα, που χειριζόταν ένας 40χρονος, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος ομοίως συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι τόσο ο χώρος του μαγαζιού όσο και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές δεν είχαν πιστοποιηθεί ως προς τη λειτουργία τους από την αρμόδια Αρχή, ενώ επιπλέον δεν έφεραν την προβλεπόμενη από τον νόμο ειδική σήμανση.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης