Μετάλλια στον τοίχο του έχει κρεμάσει πολλά ο Βλάσης Μάρας, αυτό όμως που δεν πρόκειται να κρεμάσει σύντομα είναι το… πτυχίο από τα ΤΕΦΑΑ!

Όπως δήλωσε στον «Ελεύθερο Τύπο» ο Έλληνας πρωταθλητής, χθες πληροφορήθηκε από τον πρύτανη της σχολής πως δεν είναι δυνατό να ολοκληρώσει τις σπουδές του, καθώς ο καθηγητής που ήταν υπεύθυνος για το μάθημά του συνταξιοδοτήθηκε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δηλαδή, δεν θα αντικατασταθεί, για να συνεχίσουμε στο πέμπτο έτος; Τόσα χρόνια θα πάνε χαμένα;» διερωτήθηκε ο Βλάσης Μάρας, όταν άκουσε πως ο καθηγητής που ήταν υπεύθυνος για το πρακτικό κομμάτι (προπονησιολογία) συνταξιοδοτήθηκε, για να λάβει την απάντηση από τους αρμοδίους: «Δεν παίρνουμε την ευθύνη εμείς. Δεν δύναται να φέρουμε κάποιον αποσπασμένο στη θέση του. Αν θέλετε να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Υπουργείο Παιδείας. Διαφορετικά… αλλάξτε ειδικότητα!».

Στη συνέχεια, ο… απορημένος Βλάσης Μάρας δήλωσε στον «Ελεύθερο Τύπο»: «Είμαστε περίπου 14 φοιτητές στη συγκεκριμένη ειδικότητα και μένουμε πλέον ξεκρέμαστοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης