Αύριο θα πραγματοποιηθεί η γενική δοκιμαστική παρέλαση μηχανοκίνητων τμημάτων του Στρατού, στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες της Τροχαίας:

ΤΡΙΤΗ (24-10-2017):

1) Κατά τις ώρες 07.00- 17.00, λόγω της Γενικής Δοκιμαστικής Παρέλασης των Μηχανοκίνητων Τμημάτων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών, στο τμήμα της από τη Νέα Αερογέφυρα Θέρμης (Οδός Προφήτη Ηλία) μέχρι την Αερογέφυρα Ρυσίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2) Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται, ως ακολούθως:
α) Των κινουμένων από Θεσ/νίκη προς Ν. Μουδανιά: Ε.Ο.Θεσ/νίκης – Ν. Μουδανιών, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Προφήτη Ηλία, Επ.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μηχανιώνας, διασταύρωση Ν.Ρυσίου, προς Ν.Ρύσιο, Αερογέφυρα Ν.Ρυσίου, Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών.
β) Των κινουμένων από Ν. Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη: Ε.Ο.Θεσ/νίκης – Ν. Μουδανιών, Αερογέφυρα Ν. Ρυσίου, προς Ν. Ρύσιο, μέσω Ν. Ρυσίου, διασταύρωση Ν. Ρυσίου, Επ.Ο.Θεσ/νίκης – Ν. Μηχανιώνας, διασταύρωση αεροδρομίου, Προφήτη Ηλία, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Ε.Ο.Θεσ/νίκης – Ν. Μουδανιών.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας η ανωτέρω Υπηρεσία θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα και θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι στα σημεία των εκτροπών.

Ζητείται η κατανόηση και η συνεργασία των πολιτών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης