Διακόπηκε σήμερα και θα συνεχιστεί την Παρασκευή, 27 Ιουλίου, η συζήτηση στον Άρειο Πάγο για την έκδοση στη Γαλλία του Γεωργιανού αρχιμαφιόζου, φερόμενου ως αρχηγού της ρωσικής μαφίας, Λάσα Σουσανασβίλι, γνωστού και με το ψευδώνυμο «το Λίπος».

Οι δικαστές διέκοψαν σήμερα, για τέταρτη κατά σειρά φορά, και την ερχόμενη Παρασκευή θα απαντήσουν και στα νέα αιτήματα των συνηγόρων του Γεωργιανού, που τέθηκαν κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, οι συνήγοροί του Ζωή Κωνσταντοπούλου, Φίλιππος Φίλιας και Μανώλης Παπαδάκης ζήτησαν από τον Άρειο Πάγο να παρέμβει, προκειμένου οι αρμόδιες Αρχές να απαντήσουν άμεσα στις αναφορές που έχουν υποβάλλει ήδη από τον Μάιο για σειρά, όπως είπαν, παραβιάσεων των δικαιωμάτων του και τόνισαν: «Δεν έχει τύχει έως τώρα δίκαιης διαδικασίας. Στην περίπτωσή του μιλάμε για μία παραδιαδικασία».

Επίσης, ζήτησαν από το δικαστήριο να υπάρξει ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της δίκης, καθώς, όπως υποστήριξαν, από την πρώτη ημέρα της σύλληψης του εκζητούμενου υπάρχει παραπληροφόρηση σχετικά με τα όσα του αποδίδονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης