Ο γάμος του Τσίκου Μαγιάφη από το Καστελλόριζο με Τουρκάλα από το γειτονικό Κας θα αποτελούσε πριν από περίπου έναν χρόνο το γεγονός της χρονιάς, τόσο από ελληνικής όσο και από τουρκικής πλευράς.

Καθώς ήταν ο πρώτος γάμος στην ιστορία του νησιού ανάμεσα σε Έλληνα και Τουρκάλα, το ζευγάρι συγκέντρωσε, όπως ήταν φυσικό, όλα τα βλέμματα πάνω του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οικογένεια του Τσίκου Μαγιάφη δυσκολεύτηκε αρχικά να αποδεχθεί τον γάμο του με την Τουρκάλα Hurigul λόγω θρησκείας.

Έχοντας στο μυαλό του πως έπρεπε να παντρευτεί μία γυναίκα όσο το δυνατόν πιο κοντά στο Καστελλόριζο, οι επιλογές του περιορίστηκαν ανάμεσα στο Κας και τη Ρόδο.

Ο Τσίκος και η Hurigul οδηγήθηκαν στα δεσμά του γάμου έπειτα από μόλις πέντε μήνες σχέσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία δήλωσή του πως προτιμούσε να αλλάξει θρησκεία από το να χάσει τη σύζυγό του στάθηκε αιτία, όπως λέει ο ίδιος, για τη διαγραφή του από τη Χρυσή Αυγή.

«Ανήκα στη Χρυσή Αυγή. Ξαφνικά, μετά τη δήλωση αυτή, με διέγραψαν και δεν μου ξαναμίλησαν. Αναρωτιέμαι για ποιον λόγο το έκαναν αυτό. Δεν πιστεύω πως θα μου δώσουν ποτέ εξηγήσεις για αυτό» επισημαίνει.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κόμμα της Χρυσής Αυγής συγκέντρωσε εξαιρετικά υψηλό ποσοστό στο ακριτικό Καστελλόριζο στην εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, με τις ψήφους που το χώρισαν από την πρώτη, Νέα Δημοκρατία, να είναι μόλις επτά.

Πηγή: rodiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης