Εκδόθηκε η υπ’ αρ.178/2014 απόφαση του Ειρηνοδικείου Λάρισας που αφορά στην έφορο του συλλόγου «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ» και σύμφωνα με την οποία διαγράφεται για 2η φορά το συνολικό χρέος ύψους 335.000 ευρώ και επαναπροσδιορίζονται μηδενικές καταβολές.

Είχε προηγηθεί η υπ. αριθμ. 38/2012 απόφαση Ειρηνοδικείου Κισσάβου Λάρισας της 12 Νοεμβρίου 2013, που δικαίωσε ξανά υπερχρεωμένη έφορο της οργάνωσης άνεργη δανειολήπτρια, η οποία είχε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς οκτώ τράπεζες και όρισε με εκείνη την απόφαση του μηδενικές μηνιαίες καταβολές χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψιν του ότι η ίδια διαθέτει κύρια μονοκατοικία που περιλαμβάνει ισόγειο όροφο εμβαδού 102 τμ , πρώτο όροφο πάνω από το ισόγειο ορόφου εμβαδού 140 τμ , με την αποκλειστική χρήση του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτου της πυλωτής εμβαδού 43 τμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα προχωρώντας βάση του σκεπτικού της ανωτέρω νέας αποφάσεως αποδείχθηκε ότι η υπερχρεωμένη εξακολουθεί να είναι άνεργη και επιπροσθέτως ο σύζυγός της διέκοψε τις χωματουργικές εργασίες που εργαζόταν και έκανε διακοπή επαγγελματία στην εφορία με αποτέλεσμα να μην έχουν αυτοί και δύο παιδιά τους τα στοιχειώδη για την διατροφή τους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκης πρόεδρος της «ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩN ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ» και πρόεδρος του νέου πολιτικού φορέα των Ελλήνων δανειοληπτών «ΤΑΥΤΟΤΗΑΤ FORUM», επισημαίνει ότι οι Έλληνες Ειρηνοδίκες καταλαβαίνουν απόλυτα τον πόνο και τη δυστυχία πολλών συμπολιτών μας , αναγνωρίζουν την αδυναμία τους να ανταποκριθούν στις συμβάσεις που είχαν υπογράψει προ κρίσης και τους δικαιώνουν.

Επιμέλεια:M.X. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης